RÓLUNK

A Trunk Építőanyag kereskedés 1983. óta működik Piliborosjenőn. Kereskedésünk profilja az építőanyagok kis és nagykereskedelmi értékesítése, konténeres sittszállítás, darus gépjármûvek üzemeltetése, földmunka, építési, bontási tevékenységek valamint a szállítmányozás köré épül.

Közel 1000nm-es telephelyünk Budapest vonzáskörzetében, Pilisborosjenőn található.

Legfőbb céljaink közé tartozik a minőségi építőanyagok legkedvezőbb feltételekkel történő beszerzése, szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése, versenyképességünk és megbízhatóságunk megtartása, és a kedvező árak kialakítása – vevőink elégedettségének elérése.

Szakképzett raktári személyzetünk és precíz tehergépjármű vezetőink is hozzájárulnak, hogy vásárlóink megkapják a legjobb kiszolgálási minőséget. Gépparkunkban megtalálhatók: targoncák, darus- és billenőplatós teherautók.

Folyamatos fejlesztéseinknek és kedvező árainknak köszönhetően kereskedésünk felfelé ívelő egyenletes növekedést ért el.

Telephelyünkön találkozhat számos térburkoló gyártó exkluzív megjelenésű termékeivel. A legnagyobb beton- és kerámia tetőcserép gyártók tetőfedő anyagait tudja megtekinteni, ahol sok – sok forma, profil és szín közül tud válogatni.

Kedvező áraink nagyrészt közvetlen gyári kapcsolatainknak és alaposan megtervezett beszerzési stratégiánknak köszönhetjük.

Árukészletünkben megtalálható mindazon termék, amely a házépítés, illetve felújítás szinte minden részletére kiterjed. Telephelyünk jelentős árukészlettel rendelkezik, ezért a megrendelt termékek nagy része azonnal elvihető, illetve igény szerint házhozszállítási szolgáltatással is vásárlóink rendelkezésre állunk.

Munkatársaink szakmai tanácsadással segítik a választásban, hogy a legmegfelelőbb terméket a legjobb minőségben és optimális mennyiségben tudja tőlünk megvásárolni.